Theater De Storm Winterswijk - Van der Heijden Architecten
18054
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18054,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-17.2.1552074228,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

THEATER DE STORM WINTERSWIJK

 

Om in het theater gelijktijdig meerdere voorstellingen en evenementen te kunnen laten plaatsvinden is de kleine zaal vergroot, zijn er akoestische voorzieningen getroffen en is de entree verplaatst. Verder zijn de garderobe, de toiletten en horecavoorzieningen uitgebreid en verbeterd. Vooral ook de artiestenvoorzieningen zijn vernieuwd en verder uitgebreid. Tevens is de entree aantrekkelijk en beter zichtbaar gemaakt, waardoor zoeken naar de voordeur nu tot het verleden behoort.

Opdrachtgever

Theater De Storm 

Datum

2008

Categorie

Publiek