Brouwerij en Proeflokaal Brouwersnös - Van der Heijden Architecten
18050
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18050,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-17.2.1552074228,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

BROUWERIJ & PROEFLOKAAL BROUWERSNÖS

 

Naast het voormalige Grolschterrein hebben wij in een bestaande historische villa een nieuwe (speciaal)brouwerij met proeflokaal ontworpen. We hebben de brouwerij en de historische villa verbonden met een nieuw openbaar park. Door de brouwerij te ontwerpen als een houten ‘sculptuur’ gaat het industriële gebouw op in de natuurlijke setting van het park. Dit wordt extra geaccentueerd doordat de gootlijn en de kopgevels van de brouwerij schuin aflopen.
Het excursiebordes, waar de brouwketels staan, biedt een prachtig uitzicht op de historische villa die getransformeerd is tot proeflokaal.

Opdrachtgever

Particuliere opdrachtgever

Datum

2018

Categorie

Werken, Publiek, Restauratie