Oecumenische Basisschool Brummen - Van der Heijden Architecten
18560
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18560,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-17.2.1552074228,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

OECUMENISCHE BASISSCHOOL BRUMMEN

 

De bestaande basisschool in Brummen had behoefte aan meer ruimte buiten de klaslokalen voor individueel en groepswerk voor de kinderen. We hebben de indeling van de school aangepast zodat er leerpleinen tussen de lokalen ontstaan. Hierdoor, en door het toepassen van een ander type vloer- en plafondafwerking, voelt het interieur nu ruimer en lichter aan. Aan de straatzijde is een teamkamer en een extra klaslokaal toegevoegd. Hierdoor krijgt de school meer uitstraling en door het grote overstek tussen de twee nieuwe ruimtes ontstaat er een droog en schaduwrijk buitenlokaal. De houten bekleding van de nieuwbouw geeft de school een warme uitstraling.

Opdrachtgever

SKBG onderwijs

Datum

2021

Categorie

Publiek