Drie woningen Lievelde - Van der Heijden Architecten
166
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-166,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-17.2.1552074228,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

DRIE WONINGEN LIEVELDE

 

Dit project bestaat uit drie woningen op een agrarisch erf in het buitengebied van Lievelde. Om verrommeling tegen te gaan zijn deze woningen in één volume ondergebracht. Er is gekozen voor een schuurtypologie, zodat het geheel aansluit bij de omliggende bebouwing. Om op het smalle kavel buiten de stankcirkel te blijven is het volume licht geknikt. De grote woning is gesitueerd achter de twee te verhuren woningen en heeft zo volledige privacy. De woningen hebben allemaal hun oriëntatie op het weidse landelijke gebied.

Opdrachtgever

Particuliere opdrachtgever

Datum

2011

Categorie

Wonen

Drie wooneenheden geïntegreerd in één volume
Van-der-Heijden-Architecten_Woningen-Lievelde_03
Van-der-Heijden-Architecten_Woningen-Lievelde_05
Van-der-Heijden-Architecten_Woningen-Lievelde_07