Metamorfose woonhuis - Van der Heijden Architecten
18507
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18507,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-17.2.1552074228,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

METAMORFOSE WOONHUIS

 

Dit woonhuis uit de jaren ’60 is door ons bureau geheel verduurzaamd. Door de woning aan de buitenzijde goed te isoleren worden de energielasten drastisch omlaag gebracht. Tegelijkertijd krijgt de woning een geheel nieuwe  uitstraling. Ook intern is de plattegrond van de woning aangepast aan de hedendaagse woonwensen. Zo is bijvoorbeeld bij de entree een mooie vide gerealiseerd en heeft de eetkamer meer zicht op de tuin. De woning is met deze ingrepen weer helemaal toekomstbestendig gemaakt.

Opdrachtgever

particuliere opdrachtgever

Datum

2019

Categorie

Wonen, Revitalisatie