Monumentale villa - Van der Heijden Architecten
18502
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18502,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-17.2.1552074228,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

MONUMENTALE VILLA

 

Deze monumentale villa heeft een geweldig diepe achtertuin, die binnenshuis maar beperkt te ervaren was. Door het toevoegen van een grote leefkeuken ontstond een prachtig zicht op de tuin. Daarnaast werd extra leefruimte gecreëerd op de eerste verdieping, door de bestaande uitbouw aan de achterzijde te vervangen en vergroten, in de oorspronkelijke stijl van het huis.

Opdrachtgever

particuliere opdrachtgever

Datum

2020

Categorie

Wonen, Restauratie