Bedrijfsgebouw Lichtenvoorde - Van der Heijden Architecten
17773
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17773,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-17.2.1552074228,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

BEDRIJFSGEBOUW LICHTENVOORDE

 

Het bedrijfsgebouw voor Lurvink Afbouw B.V. staat prominent aan een T-splitsing. Het herbergt een bedrijfshal, kantoren en showrooms. De hoofdvorm van het gebouw volgt de kabelbegrenzingen en de gewenste rooilijn. Het voorste deel van het gebouw bestaat uit een glazen onderbouw, welke de knik van de aangrenzende straat volgt. In het midden vinden we de hoofdingang, in het verlengde van de ontsluitingsweg. Aan weerszijden van de entree liggen op de eerste etage de uitkragende gestuukte kantoorvleugels. In de bedrijfshal aan de achterzijde worden de bedrijfsbussen bevoorraad. Het kleurgebruik is bewust sober gehouden. Hierbij voeren wit, grijs en antraciet de boventoon, behalve bij het raam van het directiekantoor. Dit raam heeft een donkerblauw kader, verwijzend naar de huisstijl van het bedrijf.

Opdrachtgever

Lurvink Afbouw B.V.

Datum

2007

Categorie

Werken