Woonhuis & kantoor Groenlo - Van der Heijden Architecten
17682
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17682,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-17.2.1552074228,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

WOONHUIS & KANTOOR GROENLO

 

In 2013 revitaliseerden wij ons kantoor met woonhuis in Groenlo. Omdat het huis uit de jaren ’50 dateerde, voldeed het niet meer aan de eisen van deze tijd. In 6 weken tijd vond een ware metamorfose plaats. Naast dat het pand qua elektriciteit geheel zelfvoorzienend werd, kreeg het ook weer een moderne uitstraling.

 

Technische aanpassingen waren onder andere

 

  • na-isolatie van het dak (Rc 9) en gevel (Rc 7)
  • vervangen van houten kozijnen door aluminium kozijnen met triple glas (u-waarde 0,8)
  • plaatsen van vaste lamellen als permanente zonwering aan de zuidzijde
  • plaatsen van pv-panelen op het dak
Opdrachtgever

Particuliere opdrachtgever/Van der Heijden Architecten

Datum

2013

Categorie

Wonen, Werken, Revitalisatie

Fotografie

Norbert Duijvelshoff

Van energielabel E naar A+ in slechts 6 weken tijd