Vergunning poolhouse verleend - Van der Heijden Architecten
18425
post-template-default,single,single-post,postid-18425,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-17.2.1552074228,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Vergunning poolhouse verleend

De bouwvergunning is verleend voor dit poolhouse in een parkachtige tuin. De voorbereidingen voor de bouw zijn in volle gang. Het paviljoen wordt opgetild door een plateau. Hierdoor komt het los van zijn omgeving. De ruime overstekken zorgen voor voldoende schaduw in de warme zomermaanden. De grote glazen wanden versterken de relatie tussen binnen en buiten en geven een prachtig uitzicht naar de tuin.

Meer over dit project is hier te vinden.