Poolhouse Nijmegen - Van der Heijden Architecten
18568
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18568,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-17.2.1552074228,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

POOLHOUSE NIJMEGEN

 

De wens was om bij het nieuw aan te leggen zwembad een poolhouse te realiseren dat van alle gemakken is voorzien. Zo bevind zich er een douche, omkleedhokjes, overdekte jacuzzi en ruimte voor een grote tafel en een loungehoek met openhaard. De glazen schuifwanden kunnen worden geopend zodat er een mooie open verbinding ontstaat met de tuin.

Opdrachtgever

particuliere opdrachtgever

Datum

2021

Status

niet gerealiseerd

Categorie

Wonen