Interne verbouwing basisschool in Brummen is afgerond - Van der Heijden Architecten
18600
post-template-default,single,single-post,postid-18600,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-17.2.1552074228,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Interne verbouwing basisschool in Brummen is afgerond

Tijdens de zomervakantie is hard doorgewerkt om de interne verbouwing van de Oecumenische basisschool in Brummen af te ronden. Een van de twee scholen die gehuisvest was in dit schoolgebouw ging verhuizen en er was behoefte aan meer afzonderlijke werkplekken voor de leerlingen.

 

We hebben een nieuwe indeling ontworpen. Hierbij zijn er meer leerpleinen ontstaan waar leerlingen elkaar kunnen ontmoeten en in kleine groepjes opdrachten kunnen uitvoeren. Hierdoor, en door het toepassen van een ander type vloer- en plafondafwerking, voelt het interieur nu ruimer en lichter aan.

 

De volgende fase wordt de uitbreiding aan de straatzijde, waarin een teamkamer en een extra lokaal worden gehuisvest. Door een grote overkapping tussen deze twee ruimtes te maken ontstaat er een droog en schaduwrijk buitenlokaal. De houten bekleding van de nieuwbouw geeft de school een warme uitstraling.

 

Meer over dit project is hier te vinden