Woonhuis Den Boomgaard - Van der Heijden Architecten
18740
post-template-default,single,single-post,postid-18740,single-format-standard,bridge-core-3.1.8,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18768

Woonhuis Den Boomgaard

Afgelopen week bezochten we dit onlangs opgeleverde woonhuis in Zieuwent.  Wat mooi om te zien hoe BKS bouwgroep ons ontwerp heeft gerealiseerd, met veel gevoel voor detail. En nog belangrijker, om de bewoners enthousiast en trots over hun nieuwe thuis te horen vertellen.

Wij snappen wel waarom ze enthousiast zijn! Door de grote raamopeningen kunnen ze elke dag genieten van het fantastische en wijdse uitzicht over het buitengebied. Door de abstracte vormgeving met een laag en langwerpig volume van baksteen en accenten met hout, sluit de woning naadloos aan op dit landschap.