Scoutinggebouw in Grolse vestingwal - Van der Heijden Architecten
18537
post-template-default,single,single-post,postid-18537,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-17.2.1552074228,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Scoutinggebouw in Grolse vestingwal

Voor Scouting Groenlo hebben we een ontwerp gemaakt waarbij de nieuw te bouwen accommodatie is ondergebracht in de stadswal. Deze wal van ruim 40 meter is gereconstrueerd op de plek van de oorspronkelijke vestingswal. Hierdoor wordt de geschiedenis weer zichtbaar, met de mogelijkheid om hier een nieuwe functie aan toe te kennen. Momenteel worden de plannen verder uitgewerkt.

 

Een persbericht is hier te vinden.