Woonhuis De Schans - Van der Heijden Architecten
18027
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18027,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-17.2.1552074228,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Woonhuis De Schans

 

Woonwijk ‘De Schans’ is ontwikkeld volgens ons eigen stedenbouwkundige plan. Dit betreft een orthogonaal opgezette woning met een verrassende entree. De bewoner is tevens aannemer; met onze detaillering en zijn expertise werd een zeer hoog afwerkingsniveau gerealiseerd. Zo zijn de plinten vlak in de wand verwerkt, lijken de traptreden in de ronde muur te verdwijnen en loopt de keukenvloer haast naadloos over in het terras.

Opdrachtgever

Particuliere opdrachtgever

Datum

2007

Categorie

Wonen