Kantoor Mombarg Beton - Van der Heijden Architecten
18752
post-template-default,single,single-post,postid-18752,single-format-standard,bridge-core-3.1.8,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18768

Kantoor Mombarg Beton

Omdat Mombarg Beton uit haar kantoor in Ulft was gegroeid, hebben we voor hen nieuwe huisvesting ontworpen. Ze zijn daarmee hun eigen visitekaartje geworden, omdat de gevel is opgebouwd uit hun eigen prefab betonelementen.

De bouw is inmiddels in volle gang, en het belooft een prachtig onderkomen te worden, waar Mombarg naar verwachting na de zomer intrekt. Het kantoorpand bestaat uit drie bouwlagen, waarvan één souterrain voor toekomstige uitbreiding. Tussen de betonnen gevelelementen is het gebouw opgetrokken uit grote glazen puien, voor een prachtige lichtinval.