Zorggebouw De Sprank Zwolle - Van der Heijden Architecten
18038
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18038,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-17.2.1552074228,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Zorggebouw De Sprank Zwolle

 

Nieuwbouw van een woon-zorgcomplex aan de Vrouwenlaan te Zwolle. Een woongebouw met op de begane grond plaats voor vier bewoners met behoefte aan intensieve zorg. Op de verdiepingen wonen twaalf zelfstandige gehandicapten. Aan de entree van een woonwijk is dit gebouw ontworpen als een hoeksteen. Doordat de buitengevel groter is dan de gevel aan de gang hebben de verblijfsruimtes veel daglicht en zijn de looplijnen voor het personeel erg ingekort.

Opdrachtgever

Woningstichting De Veste

Datum

2006

Categorie

Wonen, Zorg