Woonhuis Weert - Van der Heijden Architecten
18356
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18356,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-17.2.1552074228,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

WOONHUIS WEERT

 

In de nieuwbouwwijk Laarveld in Weert wordt dit woonhuis gerealiseerd. De woning heeft een heldere opzet passend bij de rest van de wijk. Door een strakke detailering en duurzaam materiaalgebruik heeft het een hedendaagse maar ook tijdloze uitstraling. De vide in zowel de hal als de woonkamer zorgen voor een ruimtelijk en interessant interieur. Aan de achterzijde bevindt zich een grote luifel die de zon in de zomer weert en de mogelijkheid biedt om bij regen droog buiten te kunnen zitten.

Opdrachtgever

Particuliere opdrachtgever

Datum

2019

Categorie

Wonen