Disclaimer - Van der Heijden Architecten
17723
page-template-default,page,page-id-17723,ajax_fade,page_not_loaded,,transparent_content,qode-child-theme-ver-17.2.1552074228,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Disclaimer

Deze tekst is van toepassing op de website vdharchitecten.nl, alle onderliggende pagina’s en (media)inhoud. Door het gebruik van deze website stemt u in met deze disclaimer.

Van der Heijden Architecten Groenlo (handelsnaam van architectenbureau H. Van der Heijden B.V., KVK nummer: 09104814) en Van der Heijden Architecten Nijmegen (handelsnaam van Van der Heijden Architecten Nijmegen, KVK nummer 73523682), hierna te noemen Van der Heijden Architecten, besteedt zorg aan het actueel houden en aanvullen van de inhoud van deze website. Desondanks kan de inhoud onvolledig of onjuist zijn of onderhevig zijn aan tijdelijk interruptie. Van der Heijden Architecten kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website. Van der Heijden Architecten ziet derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook, binnen de grenzen van de Nederlandse wet. Indien onjuistheden/onvolledigheden voorkomen op deze website, verzoeken wij u vriendelijk om hierover contact met ons op te nemen.

Van der Heijden Architecten kan op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gesteld voor de informatie op deze website en wijst iedere aansprakelijkheid af voor en/of in verband met alle gevolgen en/of schade door gebruik van de website of de inhoud van deze website of de verspreiding hiervan.

Van der Heijden Architecten kan op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gesteld voor verwijzingen/koppelingen of de inhoud van websites waarnaar verwezen/doorgekoppeld wordt of voor de aan deze/die website gekoppelde bestanden.

Van der Heijden Architecten is (intellectueel) eigenaar van de gehele inhoud van deze website, tenzij anders vermeld. De verstrekte gegevens, zoals teksten en grafische elementen zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten van Van der Heijden Architecten. De gehele of gedeeltelijke weergave, reproductie, aanpassing en gebruik voor commerciële doeleinden op welke wijze dan ook van de website van Van der Heijden is verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Van der Heijden Architecten. Het is evenzeer verboden om deze informatie elektronisch te verspreiden. Bij gebruik van informatie (tekst, filmpjes of afbeeldingen) van derden is dit als zodanig vermeld. Mocht u een vermelding onjuist vinden of missen, dan verzoeken wij u vriendelijk om hierover contact met ons op te nemen.

Van der Heijden Architecten behoudt zich het recht om u de toestemming te ontzeggen de website te gebruiken en/of gebruik te maken van bepaalde diensten die op de website worden aangeboden.

De inhoud van deze website is alleen bedoeld voor persoonlijke en niet-commerciële doeleinden.

Niets van deze website mag, in welke vorm dan ook, worden gebruikt, gekopieerd, opgeslagen, gedistribueerd en anders geëxploiteerd zonder schriftelijke toestemming van Van der Heijden Architecten.

Van der Heijden Architecten respecteert de privacy van de bezoekers van deze website. Alle door u verstrekte gegevens worden behandeld conform de eisen als gesteld in de algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Meningen en/of afbeeldingen als verwoord/getoond op deze website vertegenwoordigen niet vanzelfsprekend Van der Heijden Architecten.